• جمعه ۲۸ مهر ۱۳۹۶
  • اجمعه ٣٠ محرم ١٤٣٩
  • Friday, October 20, 2017
صفحه اصلی معرفی پژوهشکده تماس با ما پیوندها RSS  
کد مطلب :   1612 تاریخ انتشار: 
چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۵
- 11:47 تاریخ آخرین ویرایش :
  1395/09/24
بازدید:   50  
 
آشنایی با مارچوبه و طریقه مصرف آن
آشنایی با مارچوبه و طریقه مصرف آن

مارچوبه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا چند متر می رسد و دارای شاخه های نسبتا چوبی و صاف می باشد .
 
مارچوبه بصورت وحشی در اکثر نقاط دنیا می روید برگهای آن فلسی شکل بوده که از کنار آنها شاخه هایی باریک و دراز و سبز رنگ بصورت دسته های ۳ تا 8 تائی خارج می شود .
 
بعلت زیبا بودن این گیاه را بصورت تزئینی در باغچه ها می کارند مار چوبه را در اوائل پائیز می چینند .
 
این گیاه از قدیم الایام مورد استفاده بشر بوده است و حتی در اهرام ثلاثه مصر نقاشی هایی وجود دارد که مارچوبه را نشان می دهد .
طرز استفاده:
برای نگاهدری مارچوبه آنرا در پارچه های مرطوب ببندید و در یخچال قرار دهید زیرا گرما و خشکی آنرا از بین می برد .
 
مارچوبه را نیز می توان در سالاد ریخت و یا از آن سوپ تهیه کرد .
 
مورد دیگر استفاده از مارچوبه غیر از پختن آن بصورت دم کرده آن است .
 
دم کرده مارچوبه را به این صورت تهیه کنید :
 
چند شاخه مارچوبه را در داخل یک لیتر آبجوش بریزید و مقدری هم رازیانه و جعفری به آن اضافه کنید و بگذارید مدت پنج دقیقه دم بکشد . از این دم کرده بمقدر دو تا سه فنجان در روز برای تسکین و آرامش قلب استفاده کنید .
 

منبع :
نویسنده خبر : پژوهشکده اسلام و سلامت پایدار
ارسال نظر
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ما، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.

2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.

3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.

4.حداکثر کاراکتر مجاز جهت ارسال نظر 1000 کاراکتر می باشد.
نام:
ایمیل:
نظر:
 
کد امنیتی :
تولید مجدد